Servicii principale

3D (CBCT)

Tomografie volumetrica digitala

Imaginile obţinute cu ajutorul Kodak 9000 3D sunt de un imens ajutor în cazul practicii stomatologice moderne si responsabile. Programul nostru face o adevarată “reconstrucţie volumetrică tridimensională” a zonei investigate prin care medicul va putea vizualiza în detaliu,in orice secţiune particularităţile zonei. Avem deci şansa de a fi ales mult mai rapid un plan de tratament corect şi sigur.

Programul de vizualizare al CBCT-ului oferă două tipuri de imagini intr-o singură investigaţie: cele bidimensionale, clasice 2D prin secţiuni la adâncimea dorită si cele 3D prin volumele create.

2D

Radiografiile clasice-OPG si Retroalveolare

Imagini de cea mai bună calitate si o doză minimă de radiaţie – acestea sunt caracteristicile ofertei noastre. Programul de vizualizare dă posibilitatea alegerii de către medic a propriei scheme de contraste si detalii puse in evidenţă. Aceste imagini sunt utile în practica stomatologică de zi cu zi, acolo unde se doreşte o primă informare de ansamblu sau unde nu sunt semne de întrebare in ceea ce priveşte diagnosticul.

Cefalometrie

digitala

Este programul adresat dvs. in cazul tratamentelor ortodontice, acolo unde este necasară vizualizarea si calcularea unor repere anatomice indispensabile alegerii planului de tratament corect, deoarece fiecare particularitate a zonei ne va conduce la un diagnostic individual,unic si precis.

 

  • Locație