VREAU MAI MULTE DETALII

Acum suntem mai aproape de tine ca niciodată. Află mai multe despre accesul la radiografii, pachetul software și restul beneficiilor pe care le vei avea programului.

De aceea ne-am gandit la cateva instrumente folositoare pentru tine si pacienții tăi. DigiDent, în parteneriat cu OSS iți oferă un cont din care sa poti efectua GRATUIT orice investigatie pentru cazurile tale. Cu până la 30% mai mult.

DigiDent START este primul și singurul program din Cluj-Napoca, adresat exclusiv tinerilor absolventi. Vrem sa îți fim parteneri. Incepe-ți cariera alaturi de noi. Lasă-ne datele tale de contact și te vom contacta pentru a stabili o întâlnire.

Construim constant parteneriate de succes!

Ai doar de câștigat. Pe toate planurile!

Acces instant

Știm că ai nevoie de rezultate înainte ca pacientul să ajungă în cabinet. DigiDent este singurul centru de imagistică din Cluj-Napoca care îți oferă acces instant la toate investigațiile pacienților tăi, stocate în Cloud.

Instrumente performante

Suntem convinși că încerci să realizezi intervenții cât mai performante. Vei putea să devii mai bun dacă ai la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru manipularea și interpretarea tomografiilor și radiografiilor dentare.

Suport

Mai presus de toate, dorim sa vă oferim siguranță, ție și pacienților tăi. De aceea am gândit o strategie completă de training și asistență pentru manipularea programelor de vizualizare a investigațiilor. În special a tomografiilor dentare. Astfel, vei reuși să extragi informația relevantă pentru fiecare caz.

Grija pentru pacient

Încercăm să ii tratăm cel puțin la fel de bine ca în cabinetul tău și să îi facem să se simtă cât mai în siguranță. DigiDent oferă investigații cu doze de iradiere cu până la 50% mai reduse decât în alte centre din oraș.

 

Hai să creștem împreună!

Lasă-ne datele tale de contact pentru a stabili o întâlnire în care să îți prezentăm restul beneficiilor

 

  • Locație